Molly Sandén och Ola möts i High School Musical 2!

Nu är det klart - Molly Sandén och Ola i duett. Tillsammans har de spelat in "Du är musiken i mig", den svenska versionen på en av låtarna till Disney Channels "High School Musical 2".
Musiken till filmen HIGH SCHOOL MUSICAL, en Disney Channel Original Movie, sålde 2006 mer än 4 miljoner album, fyrdubbel platina, enbart i USA. Där blev den förra årets mest sålda album alla kategorier. Hela nio av låtarna från soundtracket placerade sig på Billboards Hot 100 och framgången spred sig som en löpeld världen över. I skandinavien var soundtracket från filmen en långkörare på topplistorna.

Filmen HIGH SCHOOL MUSICAL har setts av 170 miljoner tittare i mer än 100 länder de senaste 18 månaderna, det är den snabbast säljande TV-filmen på DVD någonsin i USA. Stjärnorna i filmen sålde ut 42 arenakonserter i USA.

I oktober är det stor Sverigepremiär på Disney Channel för HIGH SCHOOL MUSICAL 2, den hett efterlängtade uppföljaren. Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu och de övriga stjärnorna från den första filmen är alla med även i denna film. Bland låtskrivarna till soundtracket återfinner vi bl.a. Matthew Gerrard, Robbie Nevil, Jamie Houston, Tim James, Antonina Armato, Randy Petersen och David Lawrence.

Den 26 september släpps den skandinaviska versionen av soundtracket till Disney Channels HIGH SCHOOL MUSICAL 2. Det innehåller "Du är musiken i mig", den svenska versionen på en av låtarna. Den framföres av MOLLY SANDÉN, som vann svenska Junior Eurovision Song Contest förra året och som gjort succé på sommarens Diggilooturné, tillsammans med OLA, känd från Idol och för en av sommarens största hits ’Natalie’ som nu passerat guldförsäljning med råge.

"Du är musiken i mig" släpps på singel och för nedladdning den 29 augusti.
 
Archived music news »
Tell a friend