Justin Timberlake till Sverige
 
Amerikanska superstjärnan Justin Timberlake kommer till Sverige på turné med ett 14-mannaband och dansare. Med en scen som är placerad i mitten av alla arenor kommer publiken att få en 360 graders multimediaupplevelse. Justin med sällskap uppträder den 19 juni på Globen i Stockholm och den 25 juni på Scandinavium i Göteborg. Biljetterna släpps den 6 november.

Justins världsturné kommer till Europa med ett stort antal speldatum med premiär den 24 april i Belfast. Han har tidigare gjort en utsåld och hyllad turné; "SexyBack Live Listening Sessions" och uppträdde då i London, Paris och Amsterdam.

Justin Timberlake är född 31 januari 1981 i Memphis, Tennessee i USA och han var tidigare med i gruppen *NSYNC. Solokarriären påbörjades 2002 med albumet "Justified" som innehöll hitsinglarna "Like I Love You", "Cry Me a River", "Rock Your Body" och "Senõrita". Hans senaste album, "FutureSex/LoveSounds" har redan sålts i 4 miljoner exemplar världen över. Albumet har legat som etta på Billboard i bland annat i USA, England, Kanada, Irland och Australien. Singeln "SexyBack" och singeln "My Love" ligger topp 5 på radiolistan i USA.

Besök gärna www.JustinTimberlakeFanClub.com eller www.ema.se

Biljetterna till Globen kostar 375 – 695 kr + serviceavgift och säljs via Globenarenorna 077 131 00 00, www.globearenas.se, samt hos samtliga Ticnet och ATG-ombud. Biljetterna till Scandinavium kostar 450 kronor + serviceavgift och säljs via Got Event Biljetter/Scandinavium 031 81 10 20 samt Ticnet-ombud. Redan bokade biljetter kan även hämtas ut hos ATG-ombud.
 
Archived music news »
Tell a friend