R'n'B-stjärnan Beyoncé till Sverige
Nu är det klart att sångerskan och r’n’b-stjärnan Beyoncé gästar Sverige i vår på sin Europaturné. Den 3 maj uppträder hon på Globen. Biljetterna släpps den 2 oktober.
Den forna Destiny's Child-sångerskan Beyoncé är tillbaka med sitt andra egna album "B'Day", uppföljaren till solodebuten ”Dangerously In Love” (som såldes i över elva miljoner ex.). På nya albumet har hon arbetat med några av de främsta producenterna som Rodney "Darkchild" Jerkins, Swizz Beatz och Neptunes. Pojkvännen Jay-Z gästar på två låtar bl a förstasingeln ”Deja vu”. Albumet bjuder på en mix av funk, r'n'b och hiphop. Hennes röst har av somliga kallats r'n'b-världens vackraste stämma.

Beyoncé har hållit på med musik ända sedan hon var liten och hon har tillsammans med gruppen Destiny's Child sålt mer än 33 miljoner plattor. Så det råder inget tvivel om att Beyoncé är en av de största kvinnliga stjärnorna idag.

Biljetterna till konserten kostar 375-495 kr + serviceavgift och säljs via Globenarenorna 077-131 00 00, www.globearenas.se samt Ticnet- och ATG-ombud.
 
 
Archived music news »
Tell a friend