Where the action is 2006

Sveriges största rockfest på hjul är i år större, bättre och med en uppsättning i en klass för sig! Where The Action Is för samman gräddan av gräddan och kommer att sätta Sommar-Sverige i gungning med ett minst sagt namnkunnigt gäng kamrater.
Det är inte vilka polare som helst vi snackar om utan Sveriges absoluta rockelit; Backyard Babies, The Hellacopters, Millencolin, The Hives och The Soundtrack of Our Lives. De tre förstnämnda banden spelar samtliga datum, de senare tillkommer på utvalda datum (se nedan) och utöver detta så blir det även ett spännande öppningsband på varje ort.

"Det kommer bli det roligaste som händer svenska folket I år, vi kör så det ryker, en stor kringresande rock´n´roll cirkus! Allt annat som händer i år kan bara ses som en uppvärming inför Where The Action is." – The Hellacopters

Inget av banden kräver någon närmare presentation, om du inte bott under en sten i femton år, vill säga. Tillsammans och var för sig har de gjort Sverige till ett land att räkna med i rockvärlden. De har alla lyckats med konststycket att leverera enastående plattor, få grammisar, guldskivor och samtidigt turnera kors och tvärs över jordklotet. Backyard Babies turnerar just nu med sin nya skiva (där de har samarbetat med Nicke Andersson från Hellacopters.) "People like people like people like us" som släpptes 12 april.


Detta är Millencolins, Hellacopters och The Hives enda spelningar inom landets gränser i sommar, så om du vill uppleva Sveriges allra bästa rockmusik live på hemmaplan i år, får du bara en chans - Where The Action Is 2006!


"Vi är otroligt peppade inför turnén! Vi har inte gjort någon sommar-Sverigeturné sedan mitten av nittiotalet. De andra banden känner vi väl sedan länge, men har aldrig turnerat tillsammans med dem, så det blir ett grymt paket! Två veckors ös både på och bakom scenen!” – Erik Ohlsson, Millencolin

Banden besöker tillsammans åtta svenska sommarstäder med start den 27 juli. Det kommer att bjudas på action i ordets bästa bemärkelse! Det blir garanterat en upplevelse utöver det vanliga och en fest ingen får missa!WHERE THE ACTION IS 2006 LINE-UP:

BACKYARD BABIES
THE HELLACOPTERS
MILLENCOLIN


27 juli Strömstad, Gästhamnen + THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES
28 juli Huskvarna, Folkets Park + THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES
29 juli Linköping, Folkets Park + THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES
30 juli Örebro, Brunnsparken + THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES
3 augusti Malmö, Folkets Park + THE SOUNDTRACK OF OUR LIVES
5 augusti Göteborg, EM-festen + C.AARMÈ m.m.
8 augusti Söderbärke, Folkets Park + THE HIVES
9 augusti Stockholm, Skansen + THE HIVES


På varje ort tillkommer även ett spännande öppningsband!

För mer information, besök: www.wheretheactionis.se


Biljetter kostar 325 kr och släpps fredag den 28:e april via Biljett Direkt/ Ticnet 077-1707070 www.ticnet.se (BiljettDirekt Ticnet säljs via alla Ticnet och ATG-ombud i hela landet)
 
Arkiverade musiknyheter »
Tipsa en vän