In Flames gör två sverigespelningar i vår!

Det är bråda dagar för stenhårda göteborgsbandet In Flames. Den 25 januari är det premiär för deras USA-turné, och den 3 februari släpper de sitt nionde album "Come Clarity".

Senare i vår ger de sig även ut på en omfattande Europaturné som, glädjande nog för alla svenska fans, innefattar två Sverigekonserter.
Den 17 mars spelar de på Arenan/Fryshuset i Stockholm och den 18 marsLisebergshallen i Göteborg. Main support är brasilianska Sepultura. Biljetterna släpps den 16 januari.

In Flames har kommit att bli ett av Sveriges mest intressanta och framgångsrika metalband. 2005 kammade de hem både en plakett för Årets Rock/Metal på P3 Guldgala och en Grammis för bästa hårdrocksalbum. De var dessutom nominerade till Guldmicken. I år uppträder In Flames på tv-sända P3 Guldgalan den 21 januari med material från nya albumet.

Bandet består av Anders Friden – sång, Jesper Strömblad – gitarr, Björn Gelotte – gitarr, Peter Iwers – bas, Daniel Svensson – trummor.


För mer information, besök: www.inflames.com

Biljetterna kostar 325 kr + serviceavgift och säljs via Ticnet 077-170 70 70, www.ticnet.se samt hos Ticnet- och ATG-ombud.
 
Archived music news »
Tell a friend