Under huden på Britney Spears
Britney och Kevin
Britney och Kevin
TV3 firar nedkomsten av Britney Spears son och visar ett maraton med de fem avsnitten av hennes egenskapade TV-serie om sig själv. I kvälls- och skvallertidningarna har vi under de senaste åren kunnat läsa spaltkilometer om hennes vilda leverne. Nu väntar ett nytt liv med man och barn.

Frågan är dock vad vi egentligen vet om Britney Spears? I den här dokusåpan får vi en unik inblick i den skandalomsusade popprinsessans vardag och ta del av hennes spirande romans med numera äkte maken Kevin Federline. Serien tar vid kort efter de unga tus första möte i Los Angeles och vi får följa dem på deras krokiga väg mot altaret, via Europa och Onyx Hotel.

Allas vår popprinsessa Britney Spears har bråda dagar med sin nya föreställning, "The Onyx Hotel Tour". Mellan föreställningarna hinner hon dock med att dela med sig av sina mest intima tankar om kärlek, sex, äktenskap och trofasthet. Hon berättar även om en ung dansare vid namn Kevin som hon precis fått upp ögonen för...

Hon dokumenterar hennes och Kevins första trevande steg mot ett intimt förhållande. Det står klart att de unga tu är mycket förtjusta i varandra, men Britney vägrar att erkänna att det är kärlek på gång. Förhållandet blir dock mer intimt för varje dag som går. En pirrig och ibland osäker Britney delar med sig av sina tankar om livet och den stora kärleken. Den sköna popprinsessan visar också vad hon går för i ringen genom att boxas med sin säkerhetspersonal.

Britney och hennes turnésällskap beger sig till Europa. Efter några romantiska dagar i Paris inser Britney att Kevin är mannen för henne och förlovningen är nära förestående. De är angelägna om att hålla den stora händelsen hemlig, vilket är lättare sagt än gjort...


TV3: BRITNEY AND KEVIN: CHAOTIC - PREMIÄR!
Fredag 30/9 kl 18.00-20.55

Article source: TV3

 
Archived music news »
Tell a friend