Tältprojektet 2005
Förra årets sommarsuccé – Tältprojektet - är tillbaka!
Återigen bjuds det på en blandning av musik, underhållning och humor med Sveriges främsta musikartister och komiker.
Årets upplaga av Tältprojektet består av Martin Stenmarck, Charlotte Perrelli, Sissela Kyle samt Robert Gustafsson och Johan Rheborg.

Tältprojektet drog förra året nästan 40.000 besökare och hyllades av en enig kritikerkår. I år utökas antalet spelplatser till fem med Malmö som ny ort.


Martin Stenmarck vann årets svenska Melodifestival och kommer den 21 maj att tävla i Eurovision Song Contest 2005 som avgörs i Kiev, Ukraina. Martin gjorde även en fantastisk insats nyligen i "Så ska det låta".
Charlotte Perrelli har också en svensk Melodifestival-vinst bakom sig och vann även den europeiska finalen 1999 med låten "Tusen och en natt".
Charlotte debuterar som musikalartist nästa vår i Skönheten & Odjuret där hon spelar Belle.

Sissela Kyle är aktuell i SVT:s nya drama-komedi "Nisse Hults Historiska Snedsteg", samt som värdinna för Världens Humorkväll på TV 4. Nyligen gjorde hon en bejublad insats som konferencier på QX-galan. Sissela har även korats till "Sveriges roligaste kvinna" av Aftonbladets läsare.

Johan Rheborg kan för närvarande ses på Rival i monologen "Hur tänker hon?" samt på Stadsteatern i pjäsen "Nattpromenad". Båda föreställningarna går för utsålda hus. Han kommer även att medverka i SVT:s "Nisse Hults Historiska Snedsteg". Johan var Guldbagge-nominerad för bästa biroll för "Fyra nyanser av brunt".

Robert Gustafsson belönades i år med en Guldbagge för bästa manliga huvudroll i filmen "Fyra nyanser av brunt", en Guldmask för bästa manliga huvudroll i spelpjäs och TV-priset för bästa humorprogram, Parlamentet.
Han har även fått utmärkelsen "Sveriges roligaste man" av Aftonbladets läsare.

Walter Söderlund har bland annat regisserat Killinggängets succéer "Glenn Killing på Berns", "Glenn Killing på Grand" samt "Percy Tårar".


Speldatum:

Göteborg, Frihamnspiren
måndag 4 juli kl. 19.30
onsdag - lördag 6-9 juli kl. 19.30

Kalmar, Kalmarsundsparken
onsdag - lördag 13-16 juli kl. 19.30

Varberg, S:a Fästningshörnan
onsdag - lördag 20-23 juli kl. 19. 30

Malmö, Mölleplatsen
onsdag - lördag 27-30 juli kl. 19.30

Stockholm, Storängsbotten
onsdag - lördag 3-6 augusti kl. 19.30


Biljettpris: 370 kr + serviceavgift och säljs via BiljettDirekt Ticnet www.ticnet.se, 077-170 70 70, hos ATG-ombud och sedvanliga lokala biljettkontor.
 
 
Arkiverade musiknyheter »
Tipsa en vän