Hyllade Sugarplum Fairy på höstturné

Borlänge-kvintetten Sugarplum Fairy är aktuella med singeln "Sweet Jackie" och det kommande albumet "Young & Armed". Nu åker Victor Norén, Carl Norén, Jonas Karlsson, David Hebert och Kristian Gidlund på höstturné runt Sverige. Turnépremiären äger rum den 14 oktober på S2 i Borlänge.
"Skivor, ep's, singlar är bara ursäkter för att få spela live. Vi vill att folk ska köpa skivan, älska den och se oss live. Då har vi vunnit", säger Victor Norén.

Sugarplum Fairy debuterade i våras med den hyllade ep:n "Stay Young". En ep som följdes upp med spelningar runt om i Sverige. Bandet har ägnat sommaren åt festivaler och inspelningen av deras kommande debutalbum.

"Sweet Jackie" är första singeln från albumet och den gick direkt in på ZTV:s, MTV:s och P3:s spellistor. Singeln släpps den 15 september och albumet "Young & Armed" kommer ut i skivbutikerna den 29 september.

"Sweet Jackie" är även ledmotivet till filmen Fröken Sverige. Videon är regisserad av Tova Magnusson-Norling och gästas av Alexandra Dahlström.

Turnéplan:

14.10 Borlänge, S2 - Turnépremiär!
15.10 Västerås, Prisma
22.10 Huskvarna, Folkets park
29.10 Halmstad, Diezel
11.11 Västerås, Mälardalens Studentkår
12.11 Hudiksvall, Stadshotellet
13.11 Uppsala, Norrlands Nation
25.11 Sälen, HC
27.11 Strömstad, The Cod
3.12 Malmö, KB

Fler datum tillkommer.


Biljetterna släpps lokalt. Se lokal annonsering.
 
Arkiverade musiknyheter »
Tipsa en vän