OKEJ-Dagen 2004 i Stockholm
Torsdagen den 19 augusti är det äntligen dags för OKEJ-Dagen på Gröna Lund i Stockholm.
Mellan klockan 18.00 - 20.30 kommer några av sveriges bästa artister just nu stå på Gröna Lunds scen.

Vi kommer bl.a. att få se Dhani göra scendebut när han nu gör solokarriär. Första singeln heter Girl Talk - hör den på OKEJ-Dagen!

Både Jimmy Jansson och Pauline Högberg från förra säsongens Fame Factory kommer att uppträda. Jimmy släppte singeln Som sommaren i början av sommaren. Pauline släppte singeln Doin' it i maj och kommer snart med sitt debutalbum.

Från Kanada kommer nya stjärnskottet Skye Sweetnam. Antagligen är det inte så många svenskar som har koll på denna 16-åriga tjej ännu, men gillar du Avril Lavigne och Hilary Duff kommer du nog även att gilla förstasingeln Tangled up in me. Debutalbumet Noise From The Basement släpps efter sommaren.

Ingen har väl undgått Emma Anderssons seger i sista säsongen av SVTs Robinson. Nya singeln I believe släpptes strax före sommaren och kanske får vi även se ett nytt album i höst?

Noice slog 1980 igenom över en natt efter att de medverkat i TV-programmet Måndagsbörsen. Nu är de tillbaka efter ett uppehåll på 10 år med Marcus Öhrn, känd från Fame Factory, som sångare. Nya albumet 2004 tog sig första veckan in på hitlistans topp-20. På OKEJ-Dagen lär vi definitivt få höra Ut i natten.

Hej hej Monika, hej på dig Monika... känns texten igen? Hör du till de som inte står ut med att höra samma mening upprepa sig 50 gånger eller har du hört den så mycket att du till och med börjar gilla den? Det är ingen tvekan om att Nic & The Familys sommarplåga Hej Monika sätter sig på hjärnan.


Andra artister som uppträder på OKEJ-Dagen 2004 i Sthlm är:
  • Arash
  • Cosmo 4
  • DJ Alligator
  • Evan
  • Günter
  • Melody Club
  • Miio
  • Snook


Artister kan tillkomma men även falla bort. Ingenting är säkert förrän konserten börjar.
OKEJ-Dagen 2004 på Gröna Lund i Stockholm
OKEJ-Dagen 2004 på Gröna Lund i Stockholm
 
Archived music news »
Tell a friend