Amy Diamond kommer till Allsång
 
Torsdagen 24 juli, nästan på dagen två år efter Amy Diamonds förra Allsångsuppträdande, återvänder Amy till Allsång på Skansen. Amy är på Sverigturné och i säsongens femte avsnitt gör hon sitt andra Stockholmsstopp i sommar.

- Det ska bli jätteroligt att komma tillbaka och uppträda på Allsång på Skansen. Dessutom tror jag att mitt val av låt som jag ska framföra kommer att överraska publiken och tittarna rejält, säger Amy Diamond.

Amy Diamond slog igenom, när hon var 12 år gammal, med låten "What’s in It for Me". Låten höll sig på de svenska topplistorna under fyra månader 2005.
Amy Diamond har gett ut två album med hits som "Welcome to the City", "Shooting Star" och "Champion", som var friidrottslandslagets officiella VM-låt 2005. Amy Diamond är den yngsta artist någonsin som nominerats till en Grammis. Dessutom är Amy den yngsta vinnaren någonsin av Nordic Music Award. Amy Diamond har tidigare tävlat i konståkning och spelade rollen som isprinsessa i SVT:s julkalender LasseMajas Detektivbyrå 2006.

Andra artister som uppträder tisdagen den 24 juli kl 20.00 i SVT1 är Sahara Hotnights, Peter Jöback, Marie Lindberg och M.A. Numminen.
 
Archived music news »
Tell a friend