The Game till sverige
 
Den 19 december spelar amerikanske rap-stjärnan The Game på Nalen i Stockholm. Biljetterna släpps den 19 oktober.

Nyckeln till framgång i gangsterapvärlden verkar vara en trasig uppväxt i Compton, knarklangning och inbrott. Jayceon Taylor a.k.a The Game har alla de rätta gatuattributen; NWA-medaljong runt halsen, budskap tatuerade över hela kroppen och en hård bakgrund. När han för några år sedan skottskadades svårt i samband med en knarkuppgörelse bestämde han sig för att lämna brottets bana och istället satsa på musiken. 2005 kom debutalbumet "The Documentary" som sålde platina och gick direkt in på 1:a plats på amerikanska albumlistan.

Dr Dre har tagit Jayceon Taylor under sina vingars beskydd och det är svårt att undgå att höra att legenden har funnits med i kulisserna på The Games nya album "Doctor’s Advocate". Bland övriga producenter finns tunga namn som; Kanye West och Hi-Tek. Plattan är även stjärnspäckad med gäster som Snoop Dogg, Xzibit, Busta Rhymes, Nas och Mary J Blige. Albumet som släpps i Sverige den 15 november innehåller singlarna "It’s ok" och "Let’s Ride".

I samband med Sverigespelningen gör The Game även en konsert på Vega i Köpenhamn den 20 december.

Biljetterna kostar 350 kr + serviceavgift och säljs via Ticnet 077-170 70 70, www.ticnet.se, samt hos Ticnet- och ATG-ombud.
 
Archived music news »
Tell a friend