Carola - ”Från nu till Evighet”
 
Redan i Göteborg den 11:e mars kunde vi se tydliga återblickar från Carolas schlagerhistoria med stormvindar i form av fläktar och vindmaskiner som har gjort Carola till allt annat än en Främling!

Den klassiska omslagsbilden från debutalbumet 1983 har fått nytt liv i albumomslaget till nya, kommande CD:n ”Från nu till evighet”.


Bilden av Carola då och hennes integritet, det hon stod för då, bär hon med sig även idag. Hon har bevisat att hon har hållit från då till nu, och med all sannolikhet i evighet..

Vi ser en Carola som är snyggare än någonsin, vilket även finska schlagervinnarna Lordi instämmer i.

Trots denna flört handlar det inte om någon 80-talsskiva utan en modern popskiva som andas just ”Från nu till evighet”. En klassisk popskiva för 2000-talet. Samtliga låtar är på svenska utöver ”Invincible” som ligger med som bonusspår.

Alla låtar har Carola som medkompositör utom en. Bland samarbetspartnerna finns kompositörerna bakom ”Evighet”: Thomas G:son, Bobby Ljunggren och Henrik Wikström samt Stefan Almqvist, Peo Thyrén från BIG och producenten Peter Boström.

Parallellt med inspelningen av albumet har Carola hunnit med att besöka bl.a. Aten, spelat in videon till ”Invincible” och repeterat på numret till ”Invincible” som kommer att framföras i Aten den 18 maj. Närmast på schemat står en resa till Balkan och promotionturnén runt om i Europa fortsätter ända fram tills det är dags att sätta sig på planet ner till förberedelserna på plats i Aten.


Den 30 juni startar hennes sommarturné i Motala på Vätternfestivalen.

Albumet ”Från nu till evighet” släpps den 17 maj.

Carolas officiella hemsida: www.carola.com
 
Archived music news »
Tell a friend