Nytt datum för gratiskonserten med Agnes
 
Den 29 april har vänersborgarna möjlighet att äntligen se Agnes Carlsson på hemmaplan.
Då bjuder Vänersborgs kommun på en konsert med Idolvinnaren utomhus på konstgräset på Isstadion.


- Agnes gjorde en fantastisk prestation och gav Vänersborg ovärderlig PR inför miljontals tittare under hösten och vintern, säger kommunstyrelsens ordförande Lars-Göran Ljunggren.

Men det blir inte bara Agnes. Innan Agnes drar igång den show som hon så framgångsrikt turnerar med i Sverige just nu, får publiken möjlighet att njuta av hennes Vänersborgskompisar från Idol-tiden Anton Malmberg Hård af Segerstad och Johan Larsson. Anton har nyligen släppt en ny skiva med sitt band Phony Phokes och Johan är med i ett nybildat pojkband. Dessutom framträder Agnes ”gamla” kör Voice och dess pojkmotsvarighet Boice.

- I vår vision har vi sagt att Vänersborg ska bli Sveriges bästa musikkommun. Att visa upp att vi har ett ungt musikliv som kryllar av talang är ett steg på vägen dit, att skapa ett Musikens Hus är ett annat, säger Ljunggren.

Den planerade konserten med Agnes den 14 januari fick ställas in på grund av sjukdom. Sedan dess har kommunen och Agnes letat ett nytt lämpligt datum. Och nu är det alltså klart att det blir den 29 april.

Biljetter
Kommunen, med stöd av näringslivet, bjuder på konserten. Det är alltså fri entré. Biljetterna hämtas i röda bodar i Plantaget lördag den 22 april från kl 11. Max två biljetter per person. Barn under 12 år måste ha en vuxen med sig. Först till kvarn gäller. Det går inte att ringa till kommunen och lägga undan biljetter.

Konserten
Isstadion den 29 april med start kl 17.
Insläpp från kl 16.
Konferencier: Dan Rosengren (Agnes sånglärare)
 
Archived music news »
Tell a friend