Agnes - Sveriges nya Idol
 
Den andra december blev Agnes Carlsson Sveriges nya idol. Nu är hennes självbetitlade album släppt och hela veckan består av signeringar runt om i Sverige...

Den andra december blev Agnes Carlsson Sveriges nya idol. Dagen efter finalen gick hon in i studion för att lägga sång på de låtar som hon sedan tidigare hade diskuterat med SONY BMG. Den självbetitlade skivan släpps idag den 19 december.

- Tiden efter Idol har varit superkul! Det roligaste är att verkligen få vara i studion och jobba med egna låtar. Det känns att nu är det på riktigt och jag gillar verkligen låtarna Stranded och I Believe.[/u]


Per Lindholm, Head of A&R på SONY BMG kommenterar skivan:

[i]- Jag är otroligt imponerad av Agnes. Hon är en perfektionist och inte ger sig förrän hon är nöjd med en låt. Skivan andas 80-tal, men med ljud från 2006. Ett exempel på det är Stranded där Agnes får användning för hela sitt röstregister eller Emotional som verkligen är en flört med tidiga 80-tals Madonna.Den 18:e december firades den nya skivan med en konsert på ett fullsatt Hovet tillsammans med de övriga finalisterna från Idol 2005.

Under hela denna veckan kommer Agnes att signera sin skiva runt om i Sverige och efter det väntar julfirande med familjen.

Gå in på Agnes officiella hemsida www.agnescarlsson.se för att se signeringsschemat, bilder från Hovet och mycket mer.
 
Archived music news »
Tell a friend