Även James Blunt kommer till Sverige
Årets stjärnskott och nykomling James Blunt kommer till Sverige i början av nästa år. De första biljetterna sålde slut på nolltid till konserten på Annexet i Stockholm den 25 januari. Spelningen är därför flyttad till Hovet så fler får chansen att se Storbritanniens nya stjärnskott live.

Hans singel "You're Beuatiful" ligger etta på såväl singellistan som radiolistan och Tracks. Debutalbumet "Back to Bedlam" ligger på andra plats på albumlistan i Sverige. Den har sålt platina i Sverige och 6 x platina i England.

James Blunt har med miljonsäljande "Back to Bedlam" gjort succé och har knuffat ner både Coldplay och Crazy Frog från de brittiska topplistorna.

Han har turnerat världen över och även hunnit med att vara förband åt Elton John. Han är nominerade i tre klasser för MTV Europe Music Award;

Best Song, Best New Act och Best UK & Ireland Act.Biljetterna kostar 300 kr + serviceavgift och säljs via Globenarenorna 077-131 00 00, www.globearenas.se, Ticnet 077-170 70 70, www.ticnet.se samt Ticnet- och ATG-ombud.
 
Archived music news »
Tell a friend