Idolträff del 2
Här kommer fortsättning av idolträffen där Maria, Ola och Måns svarar på våra frågor.
Vad är ditt hittills bästa respektive sämsta minne från Idol 2005?

Maria: Bäst var när jag kom bland de 10 i finalen. Sämst är att det är mycket stress och press. Vi vet inte mycket mer än vad tv-tittarna vet...
Ola: Bäst när juryn gav mig positiv kritik. Sämst när jag sjöng Mandy.........
Måns: Oj, det bästa var när jag kom bland de 24 i kvalfinalen. Har inget direkt minne av kvalveckan, det var så mycket att hålla reda på. Sämst - när de sista fick åka hem i fredags (kvalfinalveckan).Föredrar du att sjunga på svenska eller engelska? Bert Karlsson brukar ju hävda att de som sjunger på svenska har större chans att vinna publikomröstningar...

Maria: Svenska. Jag skriver egna låtar både på svenska och engelska.
Ola: Engelska; Bert har fel!
Måns: Engelska. Tror Bert har fel...Hur kom det sig att du sökte till Idol 2005 och när bestämde du dig för att gå till uttagningen?

Maria: Jag kollade Idol förra året och tänkte att jag kan också! Min kompis övertygade mig att söka.
Ola: Vi hade revy i skolan i samma veva, så jag passade på..
Måns: Jag fick 200kr av en kompis för att gå dit. Tänkte sökt till Idol 2004 men glömde bort... :)Hade du uppträtt inför publik innan du sökte till Idol?

Maria: Ja... det sitter i blodet
Ola: Jag har medverat i musikaler och opera på Malmö stadsteater.
Måns: Ja, i musikaler i Malmö. Jag gick musikgymnasium i Lund.Tror du att en tjej har lika stor chans att vinna som en kille? Kan det bli lika mycket hysteri om en tjej vinner?

Maria: Jag hoppas det, men killarna har visst försprång. Ja, redan nu kommer det 15 skrikande småtjejer efter mig när jag går på McDonalds.
Ola: Ja.
Måns: Vi får definitivt se en tjej i final i år eftersom de är så duktiga. Nej, killar har svårare för att skrika hysteriskt.Vem tror du blir din värsta konkurrent i finalen?

Maria: Jag kan faktiskt inte säga någon, alla är så duktiga...
Ola: Jonah
Måns: Jonah & Sibel. Dom har stort publikstöd.Om du fick välja att framföra precis vilken låt du själv ville i sista finalprogrammet när det bara är två tävlande kvar (och du är den ena). Vilken skulle du välja och varför?

Maria: Dangerously in love med Beynce, om jag kan göra den lika bra..
Ola: Mandy, HAHAHAHAHA......
Måns: Heaven med Bryan AdamsAtt du är bra på att sjunga vet vi redan, men vad är du riktigt dålig på?

Maria: Själv tycker jag att jag är ganska bra på att laga mat, men mina kompisar är av en annan åsikt, dom tycker att jag bränner grytor osv.. Annars får jag säga ljuga. Mina kompisar säger "ahh, dina ögon avslöjar att du ljuger."
Ola: Läsa böcker
Måns: Det får nog bli vissla, för det kan jag inte.
Maria
Maria
Ola
Ola
Måns
Måns
 
Archived music news »
Tell a friend