Björn Skifs Show till Göteborg

Efter en fantastisk höst på Cirkus i Stockholm med 100 000 sålda biljetter och strålande recensioner kommer nu "Björn Skifs Show" till Göteborg. Den 2 februari har showen premiär på Eriksbergshallen och biljetterna släpps den 8 november.
Det är en storslagen krogshow med 12 dansare, 21-mannaorkester, glitter och glamour. Pernilla Skifs står för regi och koreografi och Hans Gardemar är kapellmästare.

Björn Skifs slog igenom som sångare och organist i 60-talsbandet Slam Creepers. I början av 70-talet blev han känd för hela svenska folket genom den TV-sända musikshowen "Oppopoppa". Därefter har han turnerat, gjort biofilm som "Strul", "En flicka på halsen" och "Drömkåken", varit programledare samt skrivit och haft huvudroller i musikaler och krogshower. Han har medverkat i några av landets mest framgångsrika sommarturnéer. Stor succé blev det även i USA där låten "Hooked On A Feeling" blev USA-etta 1974.

Björn har under årens lopp släppt ett stort antal populära album. I september släpptes dubbelsamlingsalbumet "Skifs Hits" som ligger högt på topplistan.

Björn Skifs Show produceras av Ema Telstar.
 
Archived music news »
Tell a friend