Lise&Gertrud är tillbaka med sin succéshow

Efter 26 utsålda kvällar på Kulturhuset hösten 2003 och fulla hus under Sverigeturnén våren 2004, är det dags för efterlängtad nypremiär på den publik- och kritikerrosade showen ”En smäll till” den 15 oktober.
Två kvinnor, en cello, ett par smällar och massor av härlig musik: Lise&Gertruds show En smäll till på Kilen blev en publik- och kritikersuccé och nu är de tillbaka! Smällarna kan vara
yrkesmässiga, privata, komiska, sorgliga, nödvändiga, framtvingade, onödiga och så vidare in i oändlighet, amen. Man kan också nöja sig med att lugnt konstatera att förr eller senare åker man på dem.

Lise&Gertrud har etablerat sig som ”Sveriges mest udda coverband”, med två röster och en cello. Deras personliga tolkningar lyfter fram texter av bland andra David Bowie, Beatles, Paul Simon, Mark Knopfler och Supertramp. Musikaliskt är de i en klass för sig. Med sin skärpa, värme och humor berör de maximalt.

”…bjuder på två timmar blixtrande musikalitet och sprudlande energi.”
Kattis Streberg, Södermanlands Nyheter

"Lise och Gertrud upphäver tiden på Kilen"
Marcus Boldemann, DN


Spelperiod: 15 oktober -13 november

Speldagar: Onsdag-fredag kl 19.00, lördag kl 18.00Biljetter 220 kr
Under 26 år samt Kulturhuskortet ger 20% rabatt

Biljetter till samtliga föreställningar hittar du i biljettkassorna på Kulturhuset, biljettbokning på telefon 08-506 20 200 och på nätet www.stadsteatern.stockholm.se

Läs mer på: Kulturhusets hemsida

Mera info om Lise&Gertrud hittar du på www.lise-gertrud.nu


Här på Fanglobe.com kommer du inom kort att kunna vinna både cd-skivor och exklusiva biljetter till föreställningarna på Kilen, så håll utkik.
 
Archived music news »
Tell a friend