Melody Club på turné
Under 2002 och 2003 gjorde Melody Club stor succé runt om i Sverige och gjorde några av de största turnéerna i mannaminne. Debutalbumet "Music Machine" med singlar som "Palace Station" och "Electric" visade att bandet är ett av de främsta i Sverige på att strålande popmusik - disco, punk och new wave i en makalös blandning. Efter att ha tillbringat ett knappt år i replokalen och studion Delta Lab tillsammans med danske producenten Thomas Troelsson från Superheroes har Melody Club i dagarna släppt nya plattan "Face The Music". Första singeln "Take Me Away" har redan blivit en hit och nu har det så äntligen blivit dags för albumrelease och turnerande.
Musiken har med den här skivan vuxit till något nytt även om grunderna är desamma. Det är ett mer genomtänkt och varierat sound, det är råare och bygger på mer akustiska instrument och organiska synthljud. Man har gett mer plats åt detaljer, körer och klockspel och resultatet är grymt lyckat.
Popmusique fantastique!

Innan Melody Club ger sig ut på de svenska vägarna igen var det igår dags för lansering av "Music Machine" i England och de befinner sig för tillfället på andra sidan Nordsjön och spelar, ikväll och på fredag spelar de i London och i morgon i Wolverhampton.

23-sep, Malmö, KB
24-sep, Mariestad, Klubb Kaliber
25-sep, Hultsfred, Metropol
02-okt, Örebro, Klubb la Luna
06-okt, Göteborg, Storan
07-okt, Linköping, Platens Bar
08-okt, Strömstad, The Cod
09-okt, Strängnäs, Norrtull
12-okt, Umeå, O´learys
13-okt, Östersund, O´learys
15-okt, Sundsvall, Pipeline
22-okt, Huskvarna, Folkets park
23-okt, Älmhult, Balders hage
29-okt, Karlstad, Nöjesfabriken
30-okt, Överlida, Kullaberg
02-nov, Stockholm, Nalen
04-nov, Gävle, Nivå
06-nov, Karlskoga, Wiktoria
 
 
Archived music news »
Tell a friend