Magnus Uggla är tillbaka med värsta grymma tjejen
Den 8 september släpper Magnus Uggla sin nya singel "Värsta grymma tjejen". I oktober släpps därefter albumet som blir det första på 4 år. I lördags uppträdde Uggla med nya singeln i Kungsan på Rix FM-festivalen. Aftonbladet.se premiärvisar just nu musikvideon...
Uggla aktuell med ny skiva!
Med sommarens succé "Tältprojektet" i ryggen är Magnus Uggla tillbaka i skivstudion. Senast Magnus var skivaktuell var med albumet "Där jag är e ré alltid bäst” år 2000 som sålde i över 200,000 ex. Det nya albumet är producerat av Peter Kvint och Simon Nordberg och släpps i oktober.


"Best in Show" på Rondo
Det var 6 år sen han senast stod på en krogscen. Nu är han tillbaka med helt ny show och helt nya låtar.
Retstickan. Provokatören. Häcklaren. Killen med solbrillor och pudelfrisyr. Nu är han "Best in Show". Rock'n'roll lifestyle. Sex. Mördar-refränger.

Varning: Showen innehåller utmanande scener som kan verka upprörande och stötande på känsliga personer. Så - allt är som det ska vara. Vad som helst kan hända.

Världspremiären av Magnus Ugglas "Best in Show" blir på Rondo i Göteborg den 22 september. Showen spelas onsdagar till lördagar hösten 2004. Regi: Hans Marklund. Producent: Ema Telstar.
Magnus Uggla 4
 
 
Archived music news »
Tell a friend