Idol 2004

Nu har Fanglobe.com öppnat sin Idol 2004 sajt, med de senaste uppdateringarna om programmet, publikinfo, tävlingar och exklusiva klipp från programmet.
En svensk version av världssuccén Pop Idol blir höstens stora fredagsunderhållning i TV4. Formatet har tagit världen med storm och nått enorma framgångar i de 34 länder där det hittills har producerats. Nu kommer turen till Sverige där okända talanger får chansen att visa vad de kan inför en hård men rättvis jury. Till slut återstår en lycklig vinnare – Sveriges nya popidol – framröstad av svenska folket och med ett skivkontrakt som förstapris.

Startar den 2 september kl. 20.00.
Direktsändning fredagar kl. 20.00 från den 24 september.

Programformatet Pop Idol är ett av världens mest framgångsrika underhållningsprogram genom tiderna och har gjort braksuccé i över 30 länder. Över 200 000 personer runtom i världen har genomgått auditions, 100 miljoner har sett programmen och totalt har över 750 miljoner röster registrerats. Med programledarduon David Hellenius och Peter Magnusson i spetsen och en jury som inte väjer en centimeter för att vara helt uppriktig och ärlig har turen nu kommit till Sverige.

Fanglobe.com's Idol 2004 sajt hittar du i menyn till vänster.
 
Archived music news »
Tell a friend